Credits

Losse credits geeft u de meeste flexibiliteit en is de voordeligste keuze bij kleine aantallen (tot +/- 3000 credits). Bij grotere aantallen kunt u beter voor een abonnement kiezen.
U kunt al vanaf € 50,- (excl. BTW) gebruik maken van EnqueteViaInternet.nl. Hiervoor ontvangt u 100 losse credits. Als u meer credits in één keer besteld, dan wordt het voordeliger. Heeft u nog geen idee hoe vaak uw enquête ingevuld gaat worden, wacht dan nog even met bestellen. Ook als uw creditsaldo niet toereikend is kan uw enquête namelijk al wel worden ingevuld.
CreditsPrijs per credit
1-1000,50
101-5000,40
501-25000,30
2500+0,20
Ook als u losse credits besteld kunt u gebruik maken van de volledige functionaliteit van EnqueteViaInternet.nl. Er zijn geen beperkingen op het aantal onderzoeken en het aantal vragen binnen een onderzoek. Credits zijn niet gebonden aan één bepaalde enquête. Dus heeft u credits over dan kunt u deze gebruiken voor een nieuw onderzoek. Zie de gebruikersvoorwaarden voor de overige bepalingen.

Prijsopgaaf

Wilt u precies weten wat uw onderzoek gaat kosten? Vul dan onderstaande gegevens in en de kosten worden voor u berekend.
Prijsopgaaf gegevens
Aantal responses  
Aantal e-mails verzonden via EnqueteViaInternet.nl
Prijs structuur
De kostprijs voor uw online enquête is afhankelijk van het aantal compleet ingevulde responses op uw enquête en optioneel de kosten voor e-mail mailings.
Er zijn geen registratie- of abonnementskosten.
Achteraf afrekenen
Bij de meeste enquêtes is het moeilijk in te schatten wat het aantal responses gaat worden.
EnqueteViaInternet.nl biedt de mogelijkheid om, nadat alle responses zijn verzameld, precies het aantal benodigde credits te bestellen. Er geldt een minimum van 100 credits per bestelling.
De resultaten worden gepubliceerd nadat de credits bij uw account zijn toegevoegd.